Deze website maakt gebruik van cookies, u kunt de website verlaten wanneer u dat niet wilt. Of akkoord geven om cookies toe te staan.

Over TKW

Gepubliceerd: woensdag 16 november 2016 Door Ton Kuipers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

TK Webdiensten is een onderdeel van TK Webservices. Op deze website demonstreren we allerlei functionaliteiten die het content management systeem (CMS) Joomla biedt. Na vele jaren als programmeur, verkoper, trainer en servicedeskmedewerker werkzaam te zijn geweest bij een marktleidend softwarehuis werd het in 2009 tijd om een andere weg in te slaan. De PC software werd de rug toegekeerd en de ongekende mogelijkheden van het wereldwijde web werden aangegrepen om het op een andere boeg te gooien. Een prima eerste opdrachtgever zorgde meteen voor een mooi project en Ton Kuipers besloot te gaan werken aan een eigen webbureau.  

TKW is een klein webbureau in Gemert dat websites levert maar desgewenst ook onderhoudt. Het aanschaffen van een website kost vaak veel tijd omdat de webdesigner weliswaar een prachtig ontwerp kan aanleveren maar de teksten of vooral de informatie zult u als bedrijf zelf moeten aanleveren want niemand kent zijn bedrijf beter dan de eigenaar zelf. Daarna staat er een prachtige website maar deze zal ook actueel gehouden moeten worden want anders zal de inhoud toch zo langzaamaan verouderen en zal de vindbaarheid in Google en alle andere zoekmachines snel dalen. Ook zal er met regelmaat een backup gemaakt moeten worden en moeten veiligheidsupdates tijdig worden uitgevoerd. U ziet het: het is niet alleen maar de lancering van een website waar het om gaat.

Waarom de keuze voor TKWebservices om uw website te laten maken en te onderhouden? 

Ten eerste is het de jarenlange ervaring in de IT branche die onderscheidend is. Het gaat in deze bedrijfstak altijd om scholen en bijscholen want we hebben zeker in de ICT sector te maken met snelle veranderingen en ontwikkelingen. Hier gaan we dan ook volledig in mee. De traditionele statische website bestaat al bijna niet meer. We willen bovendien dat onze website er ook op andere apparaten dan alleen de PC goed uitziet. Websites worden steeds vaker ook vanaf tablets en mobieltjes bezocht. Responsief is de magische term die staat voor het aanpasbaar zijn op alle apparaten, in het engels: responsive design.

Kortom: ontwikkeling staat nooit stil. Wij gaan er graag in mee.

De klant is koning. Het klinkt als gemeengoed, maar het vergt wat ervaring en skills om dat ook zo door de klant te laten beleven. Wij luisteren naar wat de klant te vertellen heeft en proberen dat te vertalen naar een mooie en effectieve website. Klantvriendelijkheid met het oog op de relatie tussen klant en webbureau, maar ook klantvriendelijkheid voor de bezoekers van uw website. Zij moeten goed kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn, dat is de essentie waar het om gaat. Is de gebruikerservaring prima dan zal de klant terugkeren naar uw website. En keert u terug bij TKW waarmee de cirkel rond is en alle partijen een prima gevoel overhouden.

Zullen we het eens een keer samen gaan proberen? Bel 0492 364559 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hits: 3053