Deze website maakt gebruik van cookies, u kunt de website verlaten wanneer u dat niet wilt. Of akkoord geven om cookies toe te staan.

Feedweergave

Gepubliceerd: zaterdag 29 oktober 2016 Door Ton Kuipers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eindhovens Dagblad

Regio Gemert-Bakel

 

Nieuws uit de regio gebracht door het Eindhovens Dagblad

 

Feed weergave

ED:de-peel

ed.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden ed.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
 • Gratis oranjebitter in Vlierden, op weg naar zoetere tijden
  VLIERDEN - Om de bitterheid te verdrijven gaven vijf Deurnese kroegbazen zondagmiddag gratis oranjebitter weg. Bij Leon Thijssen in Vlierden was het een gezellige boel voor op de stoep, ook al is de aanleiding niet alleen bitter maar ook zout en zuur.
 • Mark verkocht zijn autobedrijf aan de gemeente Deurne en toen ging alles bergafwaarts
  Hij is al jaren zwaar teleurgesteld in de gemeente Deurne, Mark Boerekamp. Hij vindt dat ze hem nog geld schuldig zijn, nadat hij een deal sloot voor de verhuizing van zijn autobedrijf. De frustraties liepen in 2020 zo hoog op, dat hij in het gemeentehuis verhaal ging halen bij wethouder Biemans. Hoe kon het zo ver komen?
 • Anja Beerens kreeg zeven jaar lang klappen te verwerken in haar eigen huis, voordat ze naar de politie stapte
  HELMOND/EINDHOVEN - Ze komt over als iemand die voor zichzelf opkomt. Niet het type ‘slachtoffer huiselijk geweld’. Toch leefde ze samen met een man die haar zeven jaar lang als een boksbal behandelde. ,,Het sluipt je leven binnen”, zegt Anja Beerens (57) uit Eindhoven.
 • Beste coach van de wereld maant Deurnese Aniek Nouwen tot geduld bij Chelsea: ‘Je kunt niet meteen alle minuten opeisen’
  Na vijf seizoenen bij PSV tekende Aniek Nouwen voor drie jaar bij Engels kampioen en verliezend Champions Leaguefinalist Chelsea. De 22-jarige Deurnese heeft het goed naar haar zin bij de topclub uit Londen, al hoopt ze in 2022 op meer speelminuten.
 • Auto raakt van de weg en splitst boom doormidden, bestuurder naar het ziekenhuis
  DE MORTEL - Een automobilist raakte zaterdagavond in De Mortel van de weg en splitste met zijn auto een boom doormidden. De bestuurder kwam op een weiland naast de Bakelseweg tot stilstand. Hij was na het ongeval aanspreekbaar, maar werd wel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
 • School in Neerkant gaat verbouwen door vertraging plannen gemeente
  NEERKANT - Het gebouw van de basisschool in Neerkant is zo'n beetje aan het einde van zijn Latijn. Een besluit over de toekomst van het pand is nog altijd niet gemaakt door de gemeente Deurne. Daarom gaat het schoolbestuur nu voor een tijdelijke verbouwing. ,,We moeten vooruit.”
 • Grote winkels bomvol spotgoedko­pe blikjes frisdrank van A-merken: hier komen die blikjes vandaan
  EINDHOVEN - Ineens poppen ze overal op: plekken waar je spotgoedkope frisdrank van A-merken kunt kopen. Het zijn ogenschijnlijk dezelfde blikjes als altijd, maar dan veel goedkoper. Een verhaal over goedkope cola uit Denemarken, Dr. Pepper uit Polen, Britse 7UP en tweetalige Fanta.
 • Wie ging er naar het concours hippique in Mierlo?
  MIERLO - Voor het eerst in een halve eeuw dit jaar geen concours hippique in Mierlo. Het paardenevenement verhuist naar Deurne.
 • Wie knutselde er bij het Eindhovense Jeugdatelier in 1959?
  EINDHOVEN - Vrijetijdsbesteding bij het Jeugdatelier in Eindhoven. Kinderen aan het knutselen maar waar is deze foto gemaakt en wie ging er in de jaren vijftig en zestig naar het Jeugdatelier? We komen graag in contact met lezers die er nog herinneringen aan hebben. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.
 • Ruim baan voor de voetganger: centrum Gemert moet autovrij worden
  Het centrum van Gemert moet autovrij worden, zodat voetgangers in het hart van het dorp vrij baan krijgen. Dat is een van de plannen om het winkelen daar aantrekkelijker te maken.

Hits: 3432